Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στην 26η Διεθνή Έκθεση «Agrotica»

Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στην 26η Διεθνή Έκθεση «Agrotica»

2/2/2016                                                                                                                     22.30

 

Στο πλαίσιο των δράσεών του για την ενημέρωση των καταναλωτών και των επιχειρήσεων τροφίμων, ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Δ.Κ.Μ.), στο πλαίσιο συμμετοχής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υπ.Α.Α.Τ.) και των εποπτευόμενων φορέων του στην 26η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica», έλαβε μέρος στη συνολική προσπάθεια του Υπ.Α.Α.Τ. για την υποστήριξη, εντός αντίξοων οικονομικών συνθηκών, της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων – τροφίμων (http://agrotica.helexpo.gr).

Πιο συγκεκριμένα, ο Ε.Φ.Ε.Τ. ήταν παρών, με μέλη του προσωπικού και της διοίκησης της Π.Δ.Κ.Μ., εντός του περιπτέρου του Υπ.Α.Α.Τ., καθ’ όλη τη διάρκεια της 26ης «Agrotica» και σε συνεργασία με τους άλλους εποπτευόμενους φορείς του Υπ.Α.Α.Τ. απαντούσε στα πολύπλευρα ερωτήματα των επισκεπτών του περιπτέρου και προσέφερε ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα πρόσθετα τροφίμων, την αποφυγή τροφιμογενών νοσημάτων, την επισήμανση των τροφίμων, την ορθή αποθήκευση τροφίμων στο ψυγείο και τη σχέση του Ε.Φ.Ε.Τ. με τις επιχειρήσεις τροφίμων.

Εξάλλου, συμμετέχοντας με εισηγήτριά του στην επίκαιρη ημερίδα του ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα» (http://www.elgo.gr), σχετικά με τα προϊόντα ελιάς, ο Ε.Φ.Ε.Τ. παρουσίασε σημαντικά σημεία που αφορούν την επισήμανση του ελαιολάδου και είναι απαραίτητα ως βασική γνώση σε όσους ασχολούνται ή σχεδιάζουν να ασχοληθούν με την τυποποίηση ελαιολάδου.

Τελικός στόχος αυτής της άμεσης επαφής με τους ενδιαφερόμενους στην έκθεση ήταν η εξοικείωση με τη συνεχή ενημέρωση που προσφέρει η ιστοσελίδα του Ε.Φ.Ε.Τ. (http://www.efet.gr), μέσω των συνεχών ανακοινώσεων και της δωρεάν ηλεκτρονικής κοινοποίησης προς όλους της ισχύουσας βασικής νομοθεσίας για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων μαζί με σχετικό πλούσιο υλικό αναφοράς.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *