Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας: πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου

Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας: πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου

27/1/2016                                                                                                                        21.00

 

Συνεχίζεται με επιτυχία ο 1ος Κύκλος Διαλέξων σε θέματα Δημόσιας Υγείας, που διοργανώνει, υπό την διεύθυνση του καθηγητή κ Παναγιώτη Μπεχράκη, το νεοσύστατο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Η δεύτερη διάλεξη αφορά την «Πρόληψη Οξέος Εμφράγματος του Μυοκαρδίου» που σκοτώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Έλληνες πολίτες.

Το θέμα θα αναπτύξει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, καρδιολόγος κoς Στέφανος Φούσας, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 19.30 το βράδυ.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στο κτίριο επί της οδούΗπίτου στην Πλάκα.

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, σκοπός του οποίου είναι η ανάπτυξη επιστημονικών, ερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος, έχει προγραμματίσει σειρά επιστημονικών διαλέξεων που θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Ιουνίου.

Οι διαλέξεις απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες του Ινστιτούτου (Ηπιτου 17 Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, καθηγητές και ακαδημαϊκοί του χώρου της υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Προγράμματος κα Άννα Τζώρτζη ([email protected] * [email protected]) και  210.6470056 , 210.3314755.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *