Δωρεάν προληπτικός έλεγχος και εμβολιασμός σε ανασφάλιστα παιδιά

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος και εμβολιασμός σε ανασφάλιστα παιδιά

9/2/2016                                                                                            14.50

 

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ»

Από τους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης ξεκινά το Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» για το 2016, με τον διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

Από 11 έως 21 Φεβρουαρίου το κλιμάκιο των εθελοντών γιατρών και νοσηλευτών θα βρεθεί για 17η χρονιά στο πλευρό των ακριτών της Θράκης και θα επισκεφθεί τα χωριά Σμίνθη, Κύρνο, Ηλιόπετρα, Κεντητή, Σέλερο, Ωραίο, Ρεύμα και Πάχνη.

Το κλιμάκιο αποτελείται από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, Παίδων Αθηνών «Αγία Σοφία», Παίδων Π.Α. Κυριακού και Παίδων Πεντέλης.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα γίνει προληπτικός έλεγχος και θα εμβολιαστούν τα παιδιά τα οποία είναι ανασφάλιστα. ΟΛΕΣ οι παροχές ιατρικών υπηρεσιών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το σύνολο των παιδιών που θα πρέπει να εξεταστούν σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα υπερβαίνει τα 800 και περιλαμβάνει από βρέφη έως παιδιά Γυμνασίου. Για το λόγο αυτό, οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» ζητούν και την υποστήριξη όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων, Δήμων, της Σχολικής Κοινότητας κ.λπ.

Από την πλευρά της, η Ανοιχτή Αγκαλιά θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να επωφεληθούν όλα τα παιδιά από την ευκαιρία που τους δίνεται να έχουν έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο.
Σε μια περίοδο κρίσης, η Ανοιχτή Αγκαλιά κάνει την υπέρβαση. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά ο σκοπός ιερός. Ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε το καλύτερο προς όφελος των παιδιών!

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμαμα: 212 1040610 και 6944-763141 κα Μένια Κουκουγιάννη, ή στο [email protected]

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *