Ο ΕΟΦ διαψεύδει ότι υπάλληλοι ξένων εταιρειών παρέχουν “υπηρεσίες”

Ο ΕΟΦ διαψεύδει ότι υπάλληλοι ξένων εταιρειών παρέχουν “υπηρεσίες”

8/2/2106                                                                                                             18.10

 

 

Ο ΕΟΦ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάλληλοι ξένων εταιρειών παρέχουν “υπηρεσίες” στον ΕΟΦ.
Θεωρούμε απολύτως απαραίτητο να επισημανθεί ότι παρά το υπαρκτό πρόβλημα της υποστελέχωσης του Οργανισμού, οι αρμόδιες Διευθύνσεις και τα αντίστοιχα τμήματα μαζί με τη Διοίκηση καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διεξάγονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες με τρόπο άρτιο και αξιόπιστο. Θα πρέπει επιπλέον να τονιστεί ότι η λειτουργία του Οργανισμού και οι ειδικότερες διαδικασίες του κατά κύριο λόγο εξειδικευμένες και επιστημονικές διεξάγονται εντός ενός πλαισίου που χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια, σταθερούς κανόνες και απαράμιλλη εργατικότητα.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προσπαθεί να δημιουργήσει εντελώς λανθασμένες εντυπώσεις και δυσχεραίνει το έργο ενός Οργανισμού ο οποίος πρέπει να παραμένει αυστηρά προσηλωμένος, λόγω και του αντικειμένου του και λόγω της θέσης του στο δίκτυο των Οργανισμών Φαρμάκων της ΕΕ, σε επιστημονικές αρχές και σε απολύτως διαφανείς διαδικασίες.

Δηλώνουμε ότι παραμένουμε σαφείς ως προς τη στάση μας και τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι παρά η προστασία της Δημόσιας Υγείας και η ανάδειξη καθημερινά της αξίας του φαρμάκου ως κοινωνικού αγαθού.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *