Συμμετοχή της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ στη διευρυμένη συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΑ

Συμμετοχή της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ στη διευρυμένη συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΑ

29/2/2016                                                                                                       12.10

 

 

Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, εκτιμώντας ως άκρως λανθασμένη την τακτική του Υπουργείου Υγείας να ασκεί φοβική πολιτική μέσα από κλειστές πόρτες, χωρίς την απαραίτητη επικοινωνία και διαβούλευση με τους συνδικαλιστικούς φορείς, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΙΣΑ, να συμμετάσχει στη διευρυμένη συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΑ στις 03/03/2016 που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας στις 13:30, όπου θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα της Υγείας.

Καλούμε τα μέλη μας να δώσουν το ενεργό και δυναμικό παρόν, ενώνοντας τη φωνή μας με όλους τους άλλους επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς για μια καλύτερη προοπτική στην άσκηση της δημόσιας και ιδιωτικής Υγείας στη χώρα μας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *