Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ

Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ

8/3/2016                                                                                                     9.50

 

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, συνοδευόμενος από την Επικεφαλής της Διεθνούς Έκκλησης Έκτακτης Ανάγκης κ. Αγγελική Φανάκη, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου, 5 Μαρτίου 2016, το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, όπου και συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης κ. Λάμπη Ταγματάρχη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων για ακόμη στενότερη συνεργασία των δύο φορέων σε θέματα παροχής συνεχούς ενημέρωσης αναφορικά με τις διαμορφούμενες ανάγκες των προσφύγων. Αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε ακόμη η καταγραφή των τομέων στους οποίους χρειάζεται να επικεντρωθεί η βοήθεια των αλληλέγγυων πολιτών.

Η ΕΡΤ έχει αναλάβει την πρωτοβουλία δημιουργίας Γραφείου συντονισμού, το οποίο θα υποδέχεται τα σχετικά αιτήματα των πολιτών και θα διαχέει τη σχετική πληροφόρηση, με όλα της τα μέσα, σε κάθε γωνιά της Επικράτειας.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την πλευρά του, ως ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός Οργανισμός στην Ελλάδα, παρακολουθεί στενά την κλιμακούμενη κρίση και συμβάλλει ενεργά με τις πολύπλευρες παρεμβάσεις του στην ελάφρυνση των συνεπειών που προκαλούν οι αυξανόμενες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.