Ενημέρωση κοινού για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στο DYO Forum

Ενημέρωση κοινού για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στο DYO Forum

15/4/2016                                                                                               12.10

Τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους γιατρούς του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΕΛΕΙΥΑ) θα έχει  αυτό το Σαββατοκύριακο το κοινό που θα βρεθεί στο επιστημονικό & εκθεσιακό event διατροφής, υγείας και ομορφιάς DYO Forum, που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo.

Εκπρόσωπος του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών (www.ivfathenscenter.gr) θα βρίσκεται και τις δύο ημέρες στο χώρο του περιπτέρου της ΕΛΕΙΥΑ και θα δίνει στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό, ενώ ο Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Δρ. Βασίλειος Αθανασίου, MD, Ph.D., μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος, θα παρευρίσκεται από 16:00 έως 18:00 το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και από 11:00 έως 13:00 την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

Στο DYO Forum θα συμμετάσχουν 14 επιστημονικές εταιρείες με κύριο στόχο τη σφαιρική ενημέρωση επιστημόνων και κοινού σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις των κλάδων τους. Ανάμεσα τους είναι και η Ελληνική Εταιρεία Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, εκπρόσωποι της οποία θα προσφέρουν  πολύτιμη πληροφόρηση για τις Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, το έργο και τις υπηρεσίες τους, και θα απαντήσουν στα ερωτήματα του κοινού σχετικά με τις διαδικασίες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Η έκθεση του DYO Forum θα λειτουργεί το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Απριλίου 2016 από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

 Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και παρέχεται δωρεάν Parking και δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από και προς το Metropolitan Expo από το σταθμό Μετρό & Προαστιακού (σταθμός Κορωπί). Τα δρομολόγια του πούλμαν θα αρχίσουν στις 8.30’ το πρωί, το τελευταίο θα είναι στις 19.30’, και θα γίνονται ανά μισή ώρα.

Το Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών θα σας περιμένει στο περίπτερο της ΕΛΕΙΥΑ για να συζητήσουμε αναλυτικά και να σας πληροφορήσουμε έγκυρα και – κυρίως – έγκαιρα!

Βρείτε μας στο Facebook στο www.facebook.com/ivfathenscenter

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *