29/05/2015 Εξωσωματική γονιμοποίηση

29/05/2015 Εξωσωματική γονιμοποίηση

 

Όταν τα προβλήματα υπογονιμότητας, τα οποία αφορούν στατιστικά ένα στα έξι ζευγάρια, είναι δύσκολο να ξεπεραστούν, τότε η μέθοδος της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η οποία περιλαμβάνει στην πραγματικότητα ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια να φέρουν στον κόσμο ένα υγιές μωρό.

Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη, ο κύριος Θεοδόσης Αρκουλής Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Παν. Αθηνών, ειδικευμένος στη Μαιευτική αλλά και σε θέματα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Royal Women Hospital της Μελβούρνης καθώς και επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση» από το 1992.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *