Η Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος τιμά τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Η Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος τιμά τον Παύλο Γιαννακόπουλο

3/3/2016                                                                                                      10.45

 

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, κ. Παύλος Γιαννακόπουλος, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, στην εκδήλωση για την έναρξη του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία, της Εταιρείας Παθολογίας Βορείου Ελλάδος (Ε.Π.Β.Ε.).

Η Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος διανύει το όγδοο έτος λειτουργίας της, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ελλήνων ιατρών και στην ενημέρωσή τους για τις σύγχρονες εξελίξεις της ειδικότητας της Παθολογίας, αναδεικνύοντας συγχρόνως το βασικό της ρόλο στο Σύστημα Υγείας. Στο πλαίσιο του ετήσιου επιστημονικού και εκπαιδευτικού της έργου, διοργάνωσε το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με Διεθνή Συμμετοχή, στις 24-28 Φεβρουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της αποφάσισε να τιμά σε ετήσια βάση, τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους ανθρώπους της που οραματίστηκαν και δημιούργησαν τον φαρμακευτικό κλάδο στην Ελλάδα, προασπίζοντας το ύψιστο κοινωνικό αγαθό της Υγείας και ενισχύοντας τη θέση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.

Στο πλαίσιο του νέου θεσμού, με τίτλο «Βράβευση Διακεκριμένων Ελλήνων στο χώρο της Παραγωγής και Εμπορίας Φαρμάκων», το ΔΣ της Ε.Π.Β.Ε. τίμησε την εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε και τον πρόεδρο και ιδρυτή της, κ. Παύλο Γιαννακόπουλο, για την πολύχρονη και πολύτιμη συνεισφορά του στο χώρο του φαρμάκου στη χώρα μας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην τελετή έναρξης του Συνεδρίου, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016. Εκ μέρους της ΒΙΑΝΕΞ και του κ. Γιαννακόπουλου, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Παπαναγιώτου, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *