Οι «θεσμοί» εξοντώνουν το φτηνό Ελληνικό φάρμακο και ενισχύουν τις ακριβές εισαγωγές

Οι «θεσμοί» εξοντώνουν το φτηνό Ελληνικό φάρμακο και ενισχύουν τις ακριβές εισαγωγές

12/11/2015                                                                         10.55

 

 

 

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) απέστειλε επιστολή στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου σχετικά με το θέμα της περαιτέρω μείωσης στις τιμές των γενοσήμων.

Στην επιστολή της, η ΠΕΦ τονίζει πως οι νέες ρυθμίσεις για τις τιμές των φαρμάκων που επιβάλλουν οι «θεσμοί», θα οδηγήσουν στη χειραγώγηση της φαρμακευτικής αγοράς εις βάρος της εγχώριας παραγωγής φαρμάκου και υπέρ των εισαγόμενων σκευασμάτων.

Η ΠΕΦ καλεί τους Έλληνες Βουλευτές να επανεξετάσουν τις απαιτήσεις των «θεσμών» και να προγραμματίσουν έναν ολοκληρωμένο διάλογο με σκοπό τη χάραξη μιας εθνικής πολιτικής φαρμάκου, μέσω της οποίας η αναγκαία φαρμακευτική δαπάνη θα αποτελεί και μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *