Στήριξη στο “Χαμόγελο του Παιδιού” με παιδικά γάλατα από τις φαρμακαποθήκες

Στήριξη στο “Χαμόγελο του Παιδιού” με παιδικά γάλατα από τις φαρμακαποθήκες

15/12/2015                                                                                                                    12.00

 

Μια νέα κοινωνική δράση ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ξεκινούν οι ιδιωτικές φαρμακαποθήκες της χώρας.
Συλλέγουν τα παιδικά γάλατα που διαθέτουν και τα οποία έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης (έξι μηνών), με σκοπό να τα δωρίσουν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Για τη δράση αυτή, οι φαρμακαποθήκες, επικοινωνούν και με τους φαρμακοποιούς συνεργάτες τους, προκειμένου να επιστρέψουν στις αποθήκες όσα γάλατα έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης και στα φαρμακεία τους, προκειμένου το “Χαμόγελο του Παιδιού” να ενισχυθεί περισσότερο.

Η διάθεση των πακέτων με το γάλα θα γίνει τις επόμενες ημέρες από τη διοίκηση του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων (ΠΣΦ).

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.