Διάθεση καινοτόμων πρωτότυπων φαρμάκων γαστρεντερολογίας και εσωτερικής παθολογίας

Διάθεση καινοτόμων πρωτότυπων φαρμάκων γαστρεντερολογίας και εσωτερικής παθολογίας

28/12/2015                                                                                                       9.15

 

Από την 1η Ιανουαρίου 2016, η Shire Hellas αναλαμβάνει την εμπορική διάθεση των προϊόντων της Shire FOSRENOL® (Lanthanum carbonate), MEZAVANT® (Mesalazine), RESOLOR® (Prucalopride) και XAGRID® (Anagrelide Hydrochloride). Τα εν λόγω προϊόντα της Shire διατίθενται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα από τη GENESIS Pharma, βάσει εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών η οποία ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους.

Κατά τους τελευταίους μήνες, η Shire Hellas και η GENESIS Pharma, σε στενή συνεργασία με εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας και τις λοιπές αρμόδιες αρχές, δρομολογούν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ομαλή μετάβαση του συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου στη Shire Hellas και την απρόσκοπτη συνέχιση της διάθεσης των θεραπειών αυτών στους ασθενείς.

«Στη Shire Hellas είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι στη φιλοσοφία μας “να είμαστε τόσο θαρραλέοι όσο οι άνθρωποι τους οποίους βοηθάμε”. Η επέκταση του χαρτοφυλακίου μας στην ελληνική αγορά ενδυναμώνει περαιτέρω την τοπική μας παρουσία, επιτρέποντάς μας να υπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους ασθενείς» δήλωσε ο Δρ.Χρήστος Δάκας, Γενικός Διευθυντής της Shire Hellas και πρόσθεσε «Με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε την επένδυσή μας στη χώρα, δημιουργούμε νέες θέες εργασίας αλλά και διευρύνουμε τις προοπτικές ανάπτυξης των ανθρώπων μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Κώστας Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, σχολίασε: “Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τη Shire, συνεχίζουμε απρόσκοπτα την δραστηριότητά μας, επενδύοντας στο ισχυρό υφιστάμενο χαρτοφυλάκιό μας, σε νέα προϊόντα που αναμένουμε σύντομα και σε νέες στρατηγικές συνεργασίες. Κύριο μέλημά μας ήταν και παραμένει η άμεση πρόσβαση των ασθενών στη χώρα μας σε καινοτόμα, πρωτότυπα φάρμακα μέσω των αποκλειστικών μας συνεργασιών με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας”.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *