Η LEO Pharma εξαγοράζει τα δερματολογικά προϊόντα της Astellas

Η LEO Pharma εξαγοράζει τα δερματολογικά προϊόντα της Astellas

16/11/2015                                                                           9.40

 

Η LEO Pharma A/S, μια παγκόσμια εταιρεία στον χώρο της υγειονομικής περίθαλψης και η Ιαπωνική φαρμακευτική εταιρεία Astellas Pharma Inc. ανακοίνωσαν ότι έχουν συνάψει συμφωνία αγοράς στοιχείων του ενεργητικού, σύμφωνα με την οποία, η Astellas θα μεταφέρει την παγκόσμια επιχειρηματική της δραστηριότητα στον τομέα της δερματολογίας στη LEO Pharma, προς €675.000.000.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, τα στοιχεία του ενεργητικού και οι συναφείς αρμοδιότητες σχετικά με το χαρτοφυλάκιο προϊόντων δερματολογίας της Astellas – στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Protopic® (θεραπεία για το έκζεμα) και άλλα προϊόντα για τη θεραπεία της ακμής και των δερματικών λοιμώξεων – θα περιέλθουν στη LEO Pharma (εκτός από το Protopic® στην Ιαπωνία1).

Η προσθήκη των προϊόντων δερματολογίας της Astellas θα δώσει τη δυνατότητα στη LEO Pharma να βοηθήσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι ζουν με δερματικές παθήσεις.
Τα τελευταία χρόνια, με την ενίσχυση της παγκόσμιας παρουσίας της, η LEO Pharma δημιούργησε ένα ισχυρό υπόβαθρο για την ενσωμάτωση δραστηριοτήτων σε παγκόσμια κλίμακα, όπως το δερματολογικά προϊόντα της Astellas. Η εξαγορά αυτή αποτελεί καίριο βήμα για την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της LEO Pharma, ώστε να καταστεί ο προτιμώμενος συνεργάτης στη δερματολογική περίθαλψη παγκοσμίως.

Η εξαγορά αυτή είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος στα περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας της LEO Pharma, από την άποψη του πρόσθετου κύκλου εργασιών. Εκτιμάται ότι ο ετήσιος κύκλος εργασιών θα αυξηθεί κατά περισσότερο από 20%, όταν το χαρτοφυλάκιο θα έχει μεταβιβαστεί πλήρως. Με τη συμφωνία αυτή, η LEO Pharma αποκτά ισχυρό έρεισμα σε αγορές όπως η Κίνα και η Ρωσία, ενώ αποκτά κρίσιμο μέγεθος σε πολλές άλλες αγορές.

Η ανακοίνωση, αποδεικνύει τη δέσμευση της LEO Pharma στη στρατηγική της μέχρι το 2020. Η καινοτομία που θα προέλθει μέσα από την εταιρία, από κοινού με την ανάπτυξη μέσω εξαγορών και συνεργασιών, θα ενισχύσει τη θέση της εταιρείας παγκοσμίως, ως τον προτιμώμενο συνεργάτη στο χώρο της δερματολογίας.

 

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων δερματολογίας της Astellas περιλαμβάνει συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα προϊόντα, για το έκζεμα, την περιποίηση του δέρματος και την ακμή.

Η εξαγορά είναι υπό την αίρεσητων συνήθων προϋποθέσεων ολοκλήρωσης τέτοιων διαδικασιών, που συμπεριλαμβάνουν την επιθεώρηση και την έγκριση από τις αρχές ανταγωνισμού. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς αυτής, αναμένεται κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *