Οι φαρμακαποθηκάριοι με ανακοίνωση τους στο πλευρό των φαρμακοποιών

Οι φαρμακαποθηκάριοι με ανακοίνωση τους στο πλευρό των φαρμακοποιών

31/10/2015                                                                                  11.00
«Με οδυνηρή κατάπληξη οι Έλληνες φαρμακαποθηκάριοι, πληροφορηθήκαμε την ΚΥΑ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκάριων και προσθέτει:

«Οι Έλληνες φαρμακέμποροι δηλώνουμε ότι πρέπει να αποσυρθεί άμεσα το απαράδεκτο αυτό κείμενο, που όχι μόνο δεν λαμβάνει υπόψη του τις απόψεις του κατεξοχήν αρμόδιου οργάνου των φαρμακοποιών του ΠΦΣ, αλλά επιπλέον παραβιάζει τα Ευρωπαϊκά κεκτημένα και το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Το χειρότερο όμως είναι ότι περιέχει φωτογραφική διάταξη υπέρ των μελών της ΟΣΦΕ νοθεύοντας καίρια τον υγιή ανταγωνισμό στον χώρο της χονδρικής πώλησης φαρμάκων. Ουσιαστικά με την φωτογραφική αυτή διάταξη υπέρ των συνεταιρισμών, τους παρέχονται ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα εις βάρος των ιδιωτικών φαρμακαποθηκών.

Η συγκεκριμένη διάταξη εκτός των άλλων είναι άδικη αφού αποδεδειγμένα το ιδιωτικό φαρμακεμπόριο στήριξε και στηρίζει τα φαρμακεία και τον ΕΟΠΠΥ, πληρώνει περισσότερους φόρους και απασχολεί περισσότερους εργαζομένους.

Μετά από αυτά ο Σύλλογος μας δηλώνει ότι θα αγωνιστεί για να μην περάσει η συγκεκριμένη ΚΥΑ – τερατούργημα, η οποία τίποτα άλλο δεν κάνει από το να πριμοδοτεί τα μέλη της ΟΣΦΕ» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *