Φυσικοθεραπευτές: Όχι στη Μεταφορά των Αποθεματικών του ΕΟΠΥΥ

Φυσικοθεραπευτές: Όχι στη Μεταφορά των Αποθεματικών του ΕΟΠΥΥ

28/4/2016                                                                                                             15.15

«Αντιδρούμε στην απόφαση της Κυβέρνησης για την μεταφορά των αποθεματικών του ΕΟΠΥΥ στην Τράπεζα της Ελλάδος» όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών και προσθέτει:

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει τα αποθεματικά του ΕΟΠΥΥ στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η μεταφορά των αποθεματικών στην Τράπεζα της Ελλάδος αυτόματα σημαίνει παύση των πληρωμών στους συμβεβλημένους παρόχους Υγείας, που προσφέρουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους της χώρας.

Η δυσμενής οικονομική κατάσταση των 2.400 συμβεβλημένων φυσικοθεραπευτών γίνεται ακόμη δυσμενέστερη.

Ύστερα από την αφαίμαξη των παρόχων, λόγω των μνημονιακών μέτρων του rebate & clawback, με το πρόσχημα των ετήσιων κλειστών προϋπολογισμών (λες και η αρρώστια επιδέχεται περιορισμό), έρχεται τώρα αυτή η απόφαση να δημιουργήσει την απόλυτη καταστροφή και να εκθέσει πλήρως τα μέλη μας, καθώς είναι αδύνατον να καλυφθούν οι φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους, οι υποχρεώσεις τους έναντι των Τραπεζών και έναντι των εργαζομένων που απασχολούν.

Όσες καλές προθέσεις και να έχει η διοίκηση του οργανισμού, δυστυχώς η έλλειψη ρευστότητας θα μας κάνει να ξαναζήσουμε μαύρες μέρες και η Ανάσταση δεν θα έρθει ποτέ».

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *