Δυναμική συμμετοχή των φυσικοθεραπευτών στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Δυναμική συμμετοχή των φυσικοθεραπευτών στις απεργιακές κινητοποιήσεις

3/2/2016                                                                                                  18.50

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκφράζει για άλλη μία φορά την έντονη δυσαρέσκεια του κλάδου των ελευθεροεπαγγελματιών φυσικοθεραπευτών για τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις μου ετοιμάζεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση και συμμετέχει στην γενική εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στις αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις.

Με αφορμή την απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, κ. Πέτρος Λυμπερίδης, αναφέρει τα εξής: «Οι παράλογες και ληστρικές ρυθμίσεις του προσχεδίου Νόμου για το ασφαλιστικό δεν πρέπει να προχωρήσουν, καθώς καταργούν στην πράξη την ιδιωτική πρωτοβουλία και αφανίζουν οριστικά τον στυλοβάτη της οικονομίας, τον Έλληνα ελευθεροεπαγγελματία».

Το 50% των ελευθέρων επαγγελματιών και των επιστημόνων δεν αποδίδει σήμερα τις ασφαλιστικές του εισφορές γιατί δεν δύνανται, ενώ όλοι όσοι δηλώνουν εισοδήματα πάνω από 15.000 ευρώ το χρόνο θα επιβαρυνθούν υπέρογκα, διπλασιάζοντας και τριπλασιάζοντας τις εισφορές τους, με αποτέλεσμα να σβήσουν από τον χάρτη, αφού η συνολική επιβάρυνση στο φορολογητέο τους εισόδημα θα εκτοξευτεί στο 70%, μαζί με τους φόρους και τις λοιπές επιβαρύνσεις.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους αρμοδίους ότι το εισόδημα του μικροελευθεροεπαγγελματία φυσικοθεραπευτή προέρχεται από την συνεργασία του με τον ΕΟΠΥΥ και, ως εκ τούτου, είναι το πραγματικό και φορολογητέο εξ ολοκλήρου, φορολογητέο ακόμη και σε ποσά που δεν έχει εισπράξει μέσα στο έτος και αναγκάζεται να δηλώνει, λόγω της παράλογης φορολογικής νομοθεσίας.

Οι φυσικοθεραπευτές της Ελλάδας καταγγέλλουν τις αρρωστημένες σκέψεις και προτάσεις που μόνο κακό κάνουν στον έντιμο ελευθεροεπαγγελματία και τελικά καταστρέφουν οριστικά τον παραγωγικό ιστό και γκρεμίζουν από τα θεμέλια την ίδια τη χώρα».

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *