25ο Συνέδριο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών

25ο Συνέδριο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών

19/1/2016                                                                                                            17.05

 

O Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, διοργανώνει στις 22-24 Ιανουαρίου 2016, το 25ο ετήσιο συνέδριό του, με θέμα και κυρίαρχο μήνυμα: “Αξιολογείν-επιλέγειν-εκτελείν: κλινική συλλογιστική και λήψη απόφασης”.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2 και Βασιλίσσης Σοφίας, Ιλίσια, Αθήνα).

Στόχος του συνεδρίου είναι να καταδειχθεί ότι η αξιολόγηση και ο κλινικός συλλογισμός αποτελούν μία διαρκή διαδικασία, καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος αποκατάστασης του ασθενή, καθώς η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του θα τροποποιήσει και θα προσαρμόσει την προσφερόμενη μορφή θεραπείας, προκειμένου να φθάσουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα: την ταχύτερη αποκατάσταση του ασθενή.

Γρηγορότερη επάνοδος του ασθενή στα καθήκοντά του σημαίνει πολλαπλά κέρδη για τον ίδιο, αλλά και για τη κοινωνία, και την Εθνική Οικονομία: λιγότερες χαμένες εργατοώρες, περισσότερη παραγωγή, καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα συνολικά.

Στρογγυλή τράπεζα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου
Στα πλαίσια του συνεδρίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, τo Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, ώρα 12:00 – 13:15, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, την οποία θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη με θέμα: “Η κοινωνία λέει την άποψή της για την Φυσικοθεραπεία”.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ο πρώην μπασκετμπολίστας Βασίλης Κικίλιας, καθώς και πρώην ασθενείς, προκειμένου να περιγράψουν την εμπειρία τους και τα οφέλη της φυσικοθεραπείας.

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *