Ο ΠΣΦ αντιδρά στην επιβολή των καταστροφικών μέτρων του rebate & clawback

Ο ΠΣΦ αντιδρά στην επιβολή των καταστροφικών μέτρων του rebate & clawback

14/12/2015                                                                                                16.40

 

Ο Π.Σ.Φ καλεί τα μέλη του σε αγωνιστική συσπείρωση για την προετοιμασία δυναμικών κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα και ζητά την κατανόηση των ασφαλισμένων για το ενδεχόμενο της αναστολής της συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ.

Ο ΠΣΦ καλεί σε συστράτευση τα κινήματα των ασθενών, των ασφαλισμένων και των συντα-ξιούχων, καθώς παρ’ όλες τις αυξήσεις στις παρακρατήσεις του κλάδου υγείας που επιβλήθηκαν στους πολίτες, οι παρακρατήσεις δεν φτάνουν στο κλάδο της υγείας, με αποτέλεσμα ο δημόσιος φορέας υγείας-ΕΟΠΥΥ να μην χρηματοδοτείται επαρκώς και οι υπηρεσίες υγεία συνεχώς να υποβαθμίζονται.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών αντιδρώντας στην επιβολή των καταστροφικών μέτρων του rebate & clawback, στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ φυσικοθεραπευτές, που υποχρεώνει σε ΑΝΕΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και την μείωση της πραγματικής τιμής της φυσικοθεραπευτικής συνεδρίας από τα 15 στα 4 ευρώ, καλεί τα μέλη του σε έκτακτες γενικές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα για να εξεταστεί το ενδεχόμενο αναστολής της σύμβασης συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ , θεωρώντας ότι αν είναι να παρέχεις την εργασία σου και τις υποδομές σου και να μην αμείβεσαι, καλύτερα να μην συνεργάζεσαι.

Ο αφανισμός του Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας δεν είναι ενδεχόμενο, είναι πλέον πραγματικότητα.

Το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο, Η ΥΓΕΙΑ, στην Ελλάδα του 2015 έχει πάψει να προστατεύεται και θεωρείται πολυτέλεια.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *