Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία και την Ηπατολογία

Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία και την Ηπατολογία

5/2/2016                                                                                                             16.00

 

Η 11η Εκπαιδευτική Διημερίδα του ΕΛΙΓΑΣΤ «Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία & Ηπατολογία» θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Royal Olympic Athens στις 12 και 13 Φεβρουαρίου 2016.

Η Διημερίδα θα περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες, που αφορούν:
• το Ανώτερο Πεπτικό,
• το Κατώτερο Πεπτικό,
• την Ενδοσκόπηση και
• το Ήπαρ.

Κάθε ενότητα θα περιλαμβάνει θέματα προληπτικής ιατρικής, κατευθυντήριες οδηγίες, παρουσίαση περιστατικών και, τέλος, θέματα σχετιζόμενα με την έρευνα στους αντίστοιχους τομείς.

Επίσης, θα υπάρξουν 3 Συνεδρίες Διατροφής, με εισηγήσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Γαστρεντερολόγων και Ειδικών στη Διατροφή για θέματα που όλοι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα.

Ειδικότερα, ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
• Διατροφή και Νοσήματα του πεπτικού, όπως ευερέθιστο έντερο, λιπώδες ήπαρ, ιδιοπαθή φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου.
• Οι νέες θεραπείες στην ηπατίτιδα C.
• Το μέλλον της θεραπείας στην ηπατίτιδα B.
• Πρόληψη του Καρκίνου Παχέος Εντέρου
• Οι εξελίξεις στην ενδοσκόπηση

Η Διημερίδα απευθύνεται σε Ειδικευμένους και Ειδικευόμενους Γαστρεντερολόγους και Ιατρούς συναφών ειδικοτήτων, Διαιτολόγους, Νοσηλευτές και Φοιτητές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και περιλαμβάνει:
– παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος
– επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο
– συνεδριακό υλικό
– διαλείμματα καφέ
– ελαφρύ γεύμα
– βεβαίωση συμμετοχής.

Η Διημερίδα αξιολογείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 9 μόρια (C.M.E. credits) αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδικευμένων Ιατρών (U.E.M.S.), στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο πλαίσιο της διημερίδας, θα λειτουργήσει έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων και ιατρικού εξοπλισμού.

Για μια ακόμη χρονιά την εκδήλωση υποστηρίζει το σύνολο των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμάκου.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.