Προσφορά προληπτικών εξετάσεων για όλες τις γυναίκες

Προσφορά προληπτικών εξετάσεων για όλες τις γυναίκες

8/3/2016                                                                                                                              9.00

 

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ γιορτάζει και φέτος μαζί με όλες τις γυναίκες και προσφέρει προληπτικούς ελέγχους υγείας και ομορφιάς σε προνομιακές τιμές.

Συγκεκριμένα, τα Νοσοκομεία και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου παρέχουν τις παρακάτω εξετάσεις:
– Ψηφιακή Μαστογραφία με 40€
– Ενδοκολπικό Υπέρηχο με 20€
– Εξέταση θυρεοειδούς με 40€ (ο έλεγχος περιλαμβάνει FT4, TSH και υπέρηχο)
– Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας ενός σημείου (ισχίο ή οσφυϊκή μοίρα) και κλινική εκτίμηση με 40€
– Θεραπεία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με το LPG Endermologie στην τιμή των 65€ (η συνεδρία).

Η γυναίκα που θα επιλέξει μία ή περισσότερες από τις παραπάνω παροχές, θα της παρέχεται εντελώς δωρεάν ένα πρόγραμμα τρίμηνης διατροφολογικής παρακολούθησης στο Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης DoCare ΜΗΤΕΡΑ.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν από σήμερα έως την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 στο τηλέφωνο 210-8931267 (Συντονιστικό Κέντρο) για να κλείσουν το ραντεβού τους. Οι παροχές θα ισχύουν μόνο κατόπιν ραντεβού έως τις 31 Μαΐου 2016.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται στα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ & ΜΗΤΕΡΑ (Μαρούσι), ΛΗΤΩ (Αθήνα) και τα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑNET Αθηνών (Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, πλησίον Hilton) και YΓΕΙΑΝΕΤ Περιστέρι (Θηβών 177, Περιστέρι).

Παράλληλα, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης τιμά τις γυναίκες που έχουν ανάγκη και προσφέρει δωρεάν τοκετούς στο ΜΗΤΕΡΑ και σημαντικές διαγνωστικές εξετάσεις όπως μαστογραφίες, ενδοκολπικούς υπερήχους, pap- tests, ελέγχους σιδήρου (γενική αίματος, σίδηρος, φεριτίνη) καθώς και γυναικολογική εκτίμηση στους συνεργαζόμενους φορείς «Ιατροί του Κόσμου», «Άλμα Ζωής», «Praksis», «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού» και «Σχεδία».

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, η Πρόεδρος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κα Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε «Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας είναι μια ημέρα γιορτής για όλες τις γυναίκες. Με κεντρικό μήνυμα «Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική… το ίδιο και οι εξετάσεις της!», ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ συμμετέχει ενεργά στην αφύπνιση και κινητοποίηση όλων των γυναικών, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας με τη σφραγίδα της ποιότητας των νοσοκομείων του Ομίλου μας. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, οφείλουμε να θωρακίζουμε με κάθε τρόπο το πολύτιμο αγαθό της Υγείας, καθώς η Υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα».

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *