Επιστημονικό σεμινάριο «Λαπαροσκόπηση στη Γυναικολογική Ογκολογία»

Επιστημονικό σεμινάριο «Λαπαροσκόπηση στη Γυναικολογική Ογκολογία»

17/2/2016                                                                                                           11.20

 

Η Κλινική ΡΕΑ διοργανώνει Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα: «Λαπαροσκόπηση στη Γυναικολογική Ογκολογία», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα «Δημήτριος Χασιάκος».

Η αλματώδης πρόοδος της λαπαροσκοπικής χειρουργικής στη γυναικολογία συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση ποικίλων καλοηθών παθήσεων, καθώς και ορισμένων μορφών καρκίνου όπως του ενδομητρίου, του τραχήλου της μήτρας και των ωοθηκών. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν οι τρόποι προσέγγισης για τη χειρουργική εξαίρεση κακοήθων όγκων του γυναικείου γεννητικού συστήματος, αλλά και θα σχολιαστούν θέματα ασφάλειας και περιορισμών της λαπαροσκόπησης.

Στην επιστημονική ημερίδα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Κλινική ΡΕΑ, υπό την αιγίδα της Ε.Ε.Γ.Ο., Ε.Ε.Γ.Ε. και ESGO .

Μετά το πέρας του Σεμιναρίου θα δοθούν ηλεκτρονικά πιστοποιητικά παρακολούθησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες: http://goo.gl/pznUgr

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *