Η πάθηση της κύστης κόκκυγος

Η πάθηση της κύστης κόκκυγος

 

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η πάθηση της κύστης κόκκυγος έγινε γνωστή και ως “νόσος Jeep” επειδή πολλοί Αμερικανοί στρατιώτες υπέφεραν από την νόσο αυτή. Οδηγώντας τα στρατιωτικά τζιπ επί ώρες στους ανώμαλους, κατεστραμμένους από τον πόλεμο δρόμους, καθόντουσαν σε αυτά για παρατεταμένες χρονικές περιόδους με αποτέλεσμα να υποβάλλονται σε χειρουργικές θεραπείες κύστης κόκκυγα σε στρατιωτικά νοσοκομεία των Η.Π.Α. Σήμερα η επιστήμη και μια νέα επαναστατική μέθοδος δίνει λύση πια άμεσα, ανώδυνα και χωρίς τραύμα στο πρόβλημα.

Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη, ο διακεκριμένος Γενικός Χειρουργός Αναστάσιος Ξιάρχος, Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής, του Ομίλου Ιατρικού αλλά και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *