Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

30/12/2015                                                                                                      10.30

 

Σε μια ακόμα δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες συμμετείχε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Διοργανώθηκε ένα γεύμα αγάπης για 500 άτομα που φιλοξενούνται στο Κέντρο του Ελληνικού και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά.

Η δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «we care», για παροχή ιατρικής και φαρμακευτικής βοήθειας σε παιδιά προσφύγων που υλοποιείται από το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» σε συνεργασία με τον ΙΣΑ και την ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτής της «συμμαχίας ανθρωπιάς», ενόψει της Πρωτοχρονιάς, διοργανώθηκε ένα γεύμα αγάπης για τους 500 φιλοξενούμενους πρόσφυγες και μετανάστες στο Κέντρο του Ελληνικού και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά. Στη δράση συμμετείχε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ .Πατούλης και οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής , εθελόντριες του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», Εμμ. Παπασάββας και ο Διευθυντής της «Αποστολής» Κ. Δήμτσας.

Ο Πρόεδρος της ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, μετά την επίσκεψη δήλωσε σχετικά:
«Μέσα στο πνεύμα των ημερών συμμετείχαμε σε αυτό το γεύμα αγάπης που προσφέρθηκε σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής έχει συμβάλλει από την πρώτη στιγμή με δράσεις αλληλεγγύης στην υποστήριξη αυτών των ανθρώπων που κατέφυγαν στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Θεωρούμε ότι για όσο διάστημα είναι στη χώρα μας πρέπει να τους βοηθήσουμε ώστε να ζουν σε συνθήκες αξιοπρέπειας και να τους διασφαλίσουμε ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγείας.»

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *