Ηλεκτρονικό Τσιγάρο: Ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο: Ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα

21/10/2015                                                    15.30

 

Ένα εύχρηστο και αρκετά κατατοπιστικό εγχειρίδιο βρίσκεται διαθέσιμο για download σε μορφή e-book από την AltereGo με τίτλο «Ηλεκτρονικό Τσιγάρο: Ο εύκολος τρόπος να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας».

Το βιβλίο, με πλήθος πληροφοριών γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη συμβολή του στο να αποτελέσει την εναλλακτική -και σύμφωνα με έρευνα του Βρετανικού Υπουργείου Υγείας κατά 95% λιγότερο επιβλαβή- επιλογή σε σχέση με το συμβατικό κάπνισμα, απευθύνεται σε ενήλικες καπνιστές και διατίθεται δωρεάν αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του δικτυακού τόπου www.alterego.gr.

Στα περιεχόμενά του περιλαμβάνει ενότητες όπως είναι η ιστορία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, η «ανατομία» του, χρήσιμες οδηγίες για τη χρήση του, όπως και οδηγίες για βελτίωση της καθημερινότητας των χρηστών του.
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο που περιέχεται επίσης στο e-book, είναι και η πρόβλεψη πως το 2023 η κατανάλωση συμβατικών τσιγάρων θα είναι μειωμένη κατά 68% σε σχέση με το 2013, ενώ η αύξηση των πωλήσεων του ηλεκτρονικού τσιγάρου θα φθάσει το 1.300% σε σχέση με τις πωλήσεις της ίδιας χρονικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), πάνω από έξι εκατομμύρια (6.000.000) άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο, από ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα και από αυτούς περίπου τα πέντε εκατομμύρια (5.000.000) είναι καπνιστές, ενώ πάνω από εξακόσιες χιλιάδες (600.000) εκτίθενται σε παθητικό κάπνισμα.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *