Κοινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΑ με τους φορείς για τα φλέγοντα ζητήματα της υγείας

Κοινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΑ με τους φορείς για τα φλέγοντα ζητήματα της υγείας

26/2/2016                                                                                                                                16.00

 

Η καταστροφική πολιτική αλλά και η πλήρης ανεπάρκεια της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας οδήγησε στη λήψη απόφασης του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε η παραίτηση του Υπουργού Υγείας κ. Α. Ξανθού όπως κατά καιρούς και προηγούμενων Υπουργών υγείας.

Την Πέμπτη 3-3-2016 και ώρα 13.30 έχει προγραμματισθεί κοινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΑ και των επαγγελματικών και εργασιακών ιατρικών σωματείων στο αμφιθέατρο του Υπουργείο Υγείας, όπου θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα.

Καλούμε όλους τους φορείς, τα ΔΣ αλλά και τα μέλη των Σωματείων να συμμετάσχουν δυναμικά για να συζητήσουμε τα προβλήματα και να διεκδικήσουμε λύσεις.

Η υποχρηματοδότηση της Υγείας, οι θάνατοι από τη γρίπη, η υποστελέχωση του ΕΣΥ, η ένδεια σε κρεβάτια στις ΜΕΘ των Δημοσίων Νοσοκομείων, η καταστροφή του ιατρείου της γειτονιάς και η μαζική μετανάστευση των ιατρών δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο, παρά μόνο δραστική αντιμετώπιση με μαζική κινητοποίηση.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *