1ο Ιατρικό Συνέδριο Επαγγελματικής Πρακτικής και 1ο MEDPOINT

1ο Ιατρικό Συνέδριο Επαγγελματικής Πρακτικής και 1ο MEDPOINT

23/1/20126                                                                                                9.00

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του 1ου Ιατρικού Συνεδρίου Επαγγελματικής Πρακτικής, που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, και του 1ου MEDPOINT, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του ΙΣΑ.

Στελέχη επιχειρήσεων φαρµακευτικών προϊόντων, ιατρικού-νοσοκοµειακού εξοπλισµού και υπηρεσιών, καθώς και εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, παρακολούθησαν την κα Σοφία Κούνουπα, γενική διευθύντρια της διοργανώτριας εταιρείας NOUFIO, η οποία και παρουσίασε τους βασικούς άξονες λειτουργίας της διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα και τη δομή των παράλληλων εκδηλώσεων και μίλησε για την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας τέτοιας πολυθεματικής και πολυεπίπεδης διοργάνωσης για τον ιατρικό κόσμο.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επισήμανε τη σοβαρότητα του εγχειρήματος να συνυπάρξουν, για πρώτη φορά, δύο σημαντικά γεγονότα στον χώρο της Υγείας, δημιουργώντας ουσιαστικά έναν νέο μεγάλο θεσµό.
Το 1ο MEDPOINT, η πρώτη στην Ελλάδα µεγάλη Έκθεση Φαρµακευτικών Προϊόντων, Ιατρικού-Νοσοκοµειακού Εξοπλισµού και Υπηρεσιών, πραγµατοποιείται στις 16 & 17 Απριλίου, στο εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI. Η διοργάνωση απευθύνεται στον ιατρικό κόσµο και γενικότερα στον χώρο της υγείας, µε εκθέτες φαρµακευτικές εταιρείες, επιχειρήσεις ιατρικού και νοσοκοµειακού εξοπλισµού, αναλωσίµων και υπηρεσιών.

Παράλληλα, οργανώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών το 1ο Ιατρικό Συνέδριο Επαγγελµατικής Πρακτικής, που απευθύνεται σε όλους τους γιατρούς της χώρας και όπου θα τεθούν για συζήτηση, µε τη συµµετοχή κορυφαίων οµιλητών, όλα τα φλέγοντα επαγγελµατικά θέµατα του ιατρικού κλάδου. Στη διοργάνωση του διηµέρου θα συµµετάσχουν επιπλέον πολλοί ιατρικοί και υγειονοµικοί φορείς της χώρας µε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενώ θα πραγµατοποιηθούν και δορυφορικές εκδηλώσεις.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των:
Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας
Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας
Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία
Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας
Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής
Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών

 

 

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *