Γυναίκες στην Ογκολογία, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Γυναίκες στην Ογκολογία, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

3/2/2016                                                                                                                           17.10

Εκδήλωση των W4O-Hellas (Γυναίκες στην Ογκολογία) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου στο πλαίσιο της καμπάνιας ‘Χέρια που Μιλούν – Talking Hands Campaign’

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, οι ‘Γυναίκες στην Ογκολογία’ συζητούν για τη σημασία και το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου και ενημερώνουν για το νέο πρόγραμμα υποστήριξης για το Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού, το οποίο έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Οργάνωση για τον Έλεγχο του Καρκίνου (UICC).

Επίσης, συμμετέχουμε στη μεγάλη παγκόσμια εκστρατεία ‘Talking Hands – Χέρια που Μιλούν’, με στόχο να διαδώσουμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε τον καρκίνο και με σύνθημα ‘Μπορούμε-Μπορώ, We Can – I Can’.

Ελάτε να στείλουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς, διαφορετικής δράσης!
Σας περιμένουμε στο τραπέζι των ‘Γυναικών στην Ογκολογία’ για να ενώσουμε πολλά ‘Χέρια που Μιλούν’ (Talking Hands), να γράψουμε στην παλάμη μας το σύνθημα We Can – I Can (Μπορούμε – Μπορώ), να τραβήξουμε φωτογραφίες, και με τα hashtags #WeCanICan #WorldCancerDay #TalkingHands να τις αναρτήσουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να ενωθούμε με όλα τα άλλα ‘Χέρια που Μιλούν’ απ’ όλο τον κόσμο!

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, από τις 16:30 έως τις 20.00, στο Χίλτον, θα υπάρχουν μέλη συλλόγων ασθενών και συνεργάτες των W4O-Hellas για να σας βοηθήσουν να γράψετε τα μηνύματα και να αναρτήσετε τις φωτογραφίες σας, για να στείλουμε το δικό μας ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.
https://www.thunderclap.it/projects/35578-world-cancer-day-2016

Σας καλούμε επίσης από σήμερα και για όλη την εβδομάδα, ως τις 4 Φεβρουαρίου να γράψετε το μήνυμά σας στην παλάμη σας, να το φωτογραφίσετε και με τα hashtags #WeCanICan #WorldCancerDay #TalkingHands #w4o_Hellas να αναρτήσετε τη φωτογραφία στα προφίλ σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας μήνυμα, τι είναι αυτό που μπορείτε εσείς να κάνετε στην μάχη κατά του καρκίνου.

Οι W4O-Hellas φέρνουν μαζί τις γυναίκες γιατρούς με τις γυναίκες ασθενείς και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα ασθενή με καρκίνο στη χώρα μας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *