Καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης: «For Her»

Καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης: «For Her»

4/3/2015                                                                   13:02

 

Οι ιδιαιτερότητες του καρκίνου στη γυναίκα είναι πολλές και περίπλοκες, αντιμετωπίζονται με επιτυχία μόνο αν εξασφαλιστεί η συμμετοχή των ίδιων των γυναικών. Η σύμπραξη όλων είναι καθοριστική για να καταφέρουμε να υπενθυμίζουμε συνεχώς σε όλες τις γυναίκες, ότι οφείλουν να προστατέψουν οι ίδιες τον εαυτό τους με τη σωστή πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής», με αφορμή την έναρξη καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της γυναίκας.

Η καμπάνια “For Her”, από τη Roche Hellas, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Women for Oncology» (Γυναίκες στην Ογκολογία) και την υποστήριξη του Συλλόγου «’Αλμα Ζωής», θα ξεκινήσει τοΣάββατο 7 Μαρτίου 11:00-15:00, όπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σε εκδήλωση στο Golden Hall, οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν με εξειδικευμένους γιατρούς, ενώ παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε ψηλάφηση μαστού από ειδικά καταρτισμένους επιστήμονες της «Women for Oncology ».

Παράλληλα, στο πλαίσιο της “For Her”, το δίκτυο “Γυναίκες στην Ογκολογία”, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, στο βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24, το Σάββατο 7 Μαρτίου ώρα 15:00.

Οι Παθολόγοι Ογκολόγοι, εκπρόσωποι του δικτύου «Women for Oncology», Έλενα Λινάρδου και Ελένη Γαλάνη, εστίασαν στη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, αναφέροντας, ότι ο καρκίνος της γυναίκας είναι μια πολύπλοκη νόσος και η γνώση και η ενημέρωση όλων, -και όχι μόνο των γυναικών μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην έγκαιρη πρόληψη και αποτελεσματική θεραπεία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *