Κάπνισμα και εξαρτήσεις

Κάπνισμα και εξαρτήσεις

 

Το κάπνισμα είναι ασθένεια. Στη χώρα μας, το κάπνισμα έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας διότι η καπνιστική συνήθεια είναι η πιο διαδεδομένη μορφή εθισμού και εξάρτησης σε μια κοινωνία όπου η πρώτη επαφή με τα προϊόντα καπνού γίνεται πριν καν συμπληρωθούν τα 13 έτη ζωής. Είναι προφανές ότι η κυρίαρχη νοοτροπία και κουλτούρα αναφορικά με το κάπνισμα στη χώρα μας οφείλει να αλλάξει.

Για την Πρωτοβουλία Εθελοντών Ιατρών για τον Έλεγχο και τη Διακοπή του Καπνίσματος των Εξαρτήσεων, με την επωνυμία “ΟΥΡΑΝΟΣ” μίλησε σήμερα στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη η κυρία Ελεονώρα Χατζηπασχάλη, διοικητική Υπεύθυνη του Πρότυπου Κέντρου Υγείας Περιστερίου και στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.