Εντυπωσιακές οι εξελίξεις στη σύγχρονη καρδιολογία

Εντυπωσιακές οι εξελίξεις στη σύγχρονη καρδιολογία

10/12/2015                                                                                             23/40

 

Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο «Εξελίξεις και Προοπτικές στην Καρδιολογία» στην Αθήνα
Σημαντική είναι σήμερα η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στην καρδιακή ανεπάρκεια με τη χορήγηση νέων φαρμακευτικών ουσιών, ενώ μια νέα θεραπεία αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά και στη χώρα μας. Εντυπωσιακές είναι οι εξελίξεις και στην επεμβατική καρδιολογία, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο άσκησης της καρδιολογίας αλλά και να επηρεάσουν τη ζωή σημαντικού αριθμού καρδιοπαθών.

 

Για 11η συνεχή χρονιά η Β΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική στο «Αττικόν» Νοσοκομείο και το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας, διοργανώνουν το Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο «Εξελίξεις και Προοπτικές στην Καρδιολογία» 11-13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

«Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις της χρονιάς που ολοκληρώνεται αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται για το 2016. Οι εξελίξεις στον χώρο της Καρδιολογίας είναι σημαντικές και η ανασκόπησή τους νομίζω ότι αποτελεί μια ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να εμβαπτισθούν στη σύγχρονη γνώση, ακούγοντας και συζητώντας με σημαντικούς Καρδιολόγους, πολλοί από τους οποίους έχουν πρωτογενή εμπειρία στα θέματα που παρουσιάζουν», επισημαίνει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Ιωάννης Λεκάκης, Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής της Β΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. «Το Συνέδριο παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους νέους και παλαιότερους Καρδιολόγους, για ειδικευόμενους στην Καρδιολογία, για γενικούς γιατρούς και Παθολόγους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα καρδιαγγειακά νοσήματα αλλά και για τους φοιτητές Ιατρικής και Νοσηλευτές» τονίζει ο καθηγητής.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στο Συνέδριο είναι:

 Εξελίξεις και προοπτικές στη θεραπεία της καρδιακής ανεπάρκειας

 Εξελίξεις στην επεμβατική καρδιολογία

 Εξελίξεις στην προληπτική καρδιολογία

 Εξελίξεις στην καρδιαγγειακή απεικόνιση 2015

 Τα καλύτερα του 2015 στις συγγενείς καρδιοπάθειες

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *