Επιστημονική Διημερίδα “Arrhythmias Update 2016”, από την Γ’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΑΠΘ

Επιστημονική Διημερίδα “Arrhythmias Update 2016”, από την Γ’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΑΠΘ

6/4/2016                                                                                                             14.20

 

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης κι εκπαίδευσης του κοινού στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου στην κοινότητα, θα πραγματοποιήσει η Γ’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΑΠΘ, σε μία προσπάθεια να δοθεί έμφαση στη θεωρητική αλλά και στην πρακτική προσέγγιση των τεχνικών με απλούς τρόπους από τους πλέον αρμόδιους.

Στην εκδήλωση με θέμα «Αιφνίδιος θάνατος στην Κοινότητα», το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και ώρα 10.00-13.00 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace Θεσσαλονίκης, θα γίνει επίδειξη Καρδιοπνευμονικής Ανάνηψης παρουσία της ομάδας εργασίας ΚΑΡΠΑ της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, ενώ θα συμμετάσχουν ενεργά φορείς και κοινωνικές ομάδες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Επιστημονικής Διημερίδας “Arrhythmias Update 2016”, 8-9 Απριλίου 2016 στο Makedonia Palace, η οποία σημείωσε και πέρσι πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο σε επιστημονικό επίπεδο, όσο και σε προσέλευση κόσμου.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν με διαδραστικό τρόπο στη Διημερίδα από διεθνώς διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, αφορούν στις νεότερες τεχνολογίες που εμπλέκονται στη θεραπεία της κολπικής μαρμαρυγής, τη συμβολή των σύγχρονων απεικονιστικών μεθόδων στην Αρρυθμιολογία, τη θέση των νέων αντιθρομβωτικών, τη χρήση των απινιδωτών και αμφικοιλιακών συστημάτων, και βεβαίως τη θέση των οικονομικών της Υγείας στη σύγχρονη Καρδιολογία.

Η Διημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και η εκδήλωση κοινού σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας (ΕΚΠΥ) ΑΠΘ.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *