Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

15/12/2015                                                                                                        16.50

 

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας (ICE 2015) της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας.

Κατά τις εργασίες του συνεδρίου, σε δώδεκα Στρογγυλά Τραπέζια, οι Έλληνες Καρδιολόγοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές της Επεμβατικής Καρδιολογίας, με κύριο χαρακτηριστικό την παρουσίαση ιατρικών περιστατικών από Νοσοκομεία της Ελλάδας καθώς και παρουσίαση επεμβάσεων από τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Ιπποκράτειο Αθήνας, σε πραγματικό χρόνο.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης του συνεδρίου, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανο Φούσα να καλωσορίζει τους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, αναδεικνύοντας τους στόχους του ICE 2015, όπως άλλωστε έκανε και ο Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας κ. Γιώργος Σιάνος ενώ ο κ. A. Baumbach, Γραμματέας του EAPCI (EUROPEAN ASSOCIATION OF PERCUTANEOUS CARDIOVASCULAR INTERVENTIONS) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του EuroPCR, πραγματοποίησε ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο: “Interventional Cardiology in Europe: Where are we heading?”.

Τα συμπεράσματα του συνεδρίου, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, καταγράφηκαν από τον κ. Γιώργο Μπομπότη, ταμία της ΕΚΕ και Αντιπρόεδρο της Ομάδας Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *