1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στα Τρίκαλα

1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στα Τρίκαλα

19/1/2016                                                                                                   11.40

 
Στα Τρίκαλα θα διεξαχθεί το 1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στις 22-23 Ιανουαρίου 2016, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων.

Ανάμεσα στους στόχους του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και Ιατρών άλλων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων και τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο της Καρδιολογίας.

Στο συνέδριο θα αναπτυχτούν, από εγνωσμένου κύρους Έλληνες Καρδιολόγους, μέσα από διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια, θέματα από όλο το φάσμα των καρδιοαγγειακών νοσημάτων, ενώ θα γίνει παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών από Ιατρούς νοσοκομείων της κεντρικής Ελλάδας.

Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου (Σάββατο 23 Ιανουαρίου, ξενοδοχείο ANANTI CITY RESORT, 9.00-14.00, 15.00-21.00), η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Τρικκαίων πραγματοποιούν ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες των Τρικάλων.

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου (ώρες 14.00-18.00μ.μ.) στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, δημοτικοί υπάλληλοι, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν Σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων, τηλ. επικοινωνίας: 24310 73169).

Την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο (ώρες 18.30-20.30μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των πολιτών από Ιατρούς για τους Παράγοντες Κινδύνου Καρδιαγγειακών Παθήσεων (Κάπνισμα, Λιπίδια, Διαβήτης, Υπέρταση, Μεταβολικό Σύνδρομο), ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Στέφανος Φούσας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *