Βράβευση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την κοινωνική προσφορά της

Βράβευση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την κοινωνική προσφορά της

25/2/2016                                                                                         18.00

 

H «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών τίμησε -ανάμεσα σε άλλους φορείς- την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και το Κοινωνικό της Ιατρείο για την πολύχρονη προσφορά τους.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλους όσοι στηρίζουν το έργο του Ιατρείου της Κοινωνικής Αποστολής και ευρύτερα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Παρευρέθησαν εκπρόσωποι του ιατρικού και πολιτικού κόσμου της χώρας και πλήθος κόσμου.

Την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Στέφανος Φούσας στον οποίο δόθηκε από τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Γιώργο Πατούλη τιμητική πλακέτα για την κοινωνική προσφορά της ΕΚΕ με την πραγματοποίηση συνεχών προληπτικών καρδιολογικών εξετάσεων σε ανασφάλιστους άπορους και ασθενείς.

Ο Πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Φούσας, με αφορμή την τιμητική βράβευση στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία δήλωσε: «Η σημερινή βράβευση αποτελεί μια ηθική αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς της ΕΚΕ και του Κοινωνικού της Ιατρείου σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σήμερα, σε μια χώρα που δοκιμάζεται πολλαπλά, το να προσφέρεις υπηρεσίες στον συνάνθρωπο έχει ιδιαίτερη αξία. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας, οφείλουμε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας προς την κατεύθυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η σημερινή αναγνώριση της προσφοράς της ΕΚΕ από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών είναι αναγνώριση της προσφοράς των εθελοντών μας Καρδιολόγων, που με ευαισθησία και ανιδιοτέλεια εξασκούν το λειτούργημά τους και συνεχίζουν, παρά τις αντίξοες συνθήκες στον επαγγελματικό τους χώρο, να προσφέρουν τις γνώσεις τους και τις υπηρεσίες τους στον συνάνθρωπο».

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *