Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας για την πρόληψη και τη θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού

Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας για την πρόληψη και τη θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού

25/4/2016                                                                                                      10.30

 

Με σημαντικές προσωπικότητες που τίμησαν την Επιστημονική Ημερίδα της ΕΕΜ για τον Καρκίνο του Μαστού, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή  της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (ΕΕΜ) στο διήμερο ΔΥΟ FORUM 2016, Διατροφή- Υγεία-Ομορφιά που πραγματοποιήθηκε 16 και 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. H Ημερίδα ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητού-Ακαδημαϊκού Δημητρίου Τριχοπούλου.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος της ΕΕΜ κ. Λυδία-Ιωαννίδου Μουζάκα, αφού ευχαρίστησε τους οργανωτές και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας Καθηγητή κ. Alexander Mundinger, αναφέρθηκε στο έργο του αείμνηστου Καθηγητού-Ακαδημαϊκού Τριχόπουλου, επισημαίνοντας τη σημαντική επιστημονική συνεισφορά του στην αιτιολογία των κακοήθων νεοπλασιών για την οποία είχε λάβει πολλές και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.

Στην εναρκτήρια τελετή της Ημερίδας Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον  αείμνηστο Δημήτρη Τριχόπουλο, την οποία παρέλαβε η σύζυγός του κ. Αντωνία Τριχοπούλου, στον   Πρέσβη του Βασιλείου του  Μαρόκου στην Ελλάδα και  Πρύτανη  του Σώματος Διπλωματών κ. Αbdelkader El Ansari για τη στήριξη  που έμπρακτα προσέφερε προς την ΕΕΜ, καθώς και στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο  της διαφημιστικής Εταιρείας Bold & Ogilvy κ. Θεόδωρο  Κοτιώνη για τη δημιουργία ενός κοινωνικού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μηνύματος  ενάντια στον  καρκίνο  του μαστού. Για το μήνυμα αυτό η Εταιρεία Bold & Ogilvy έλαβε το χρυσό βραβείο από τα Ερμής Awards.

Τέλος η Πρόεδρος της ΕΕΜ κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα  θέλοντας να τιμήσει  τον παρευρισκόμενο Πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας κ. Alexander Mundinger, του προσέφερε ανθοδέσμη μαζί με τις ευχαριστίες όλου του ΔΣ της ΕΕΜ για την τιμή να παρευρεθεί στις εργασίες της Ημερίδας.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ήταν οι ομιλίες της Kαθηγήτριας κ. Παγώνας Λάγιου, της Αν. Kαθηγήτριας κ. Ανδρονίκης Λάσκα, της ε. Καθηγήτριας  και Προέδρου  της ΕΕΜ  κ. Λυδίας Ιωανίδου – Μουζάκα, του Καθηγητή κ. Χρήστου Λιονή, των ιατρών κ. κ. Μιχαήλ Αγγελόπουλου, Δημητρίου Χάψα και Νεκταρίας Λαμπρινάκη-Καλαμάτα, καθώς και της ψυχολόγου κ. Κωνσταντίνας Χρονοπούλου. 

 

Διαδραστική εκδήλωση στην Ημερίδα της ΕΕΜ ήταν η δωρεάν κλινική εξέταση μαστών  και το υπερηχογράφημα μαστών.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *