«Μια βιτρίνα… για καλό σκοπό», Μήνυμα στήριξης σε όλες τις γυναίκες με καρκίνο μαστού

«Μια βιτρίνα… για καλό σκοπό», Μήνυμα στήριξης σε όλες τις γυναίκες με καρκίνο μαστού

11/11/2015                                                                      14.30

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», η Novartis Oncology δημιούργησε τη βιτρίνα στο Attica για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης σε όλες τις γυναίκες με καρκίνο μαστού, αλλά και για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις ανάγκες των γυναικών ασθενών οι οποίες νιώθουν να χάνουν την αυτοπεποίθηση τους ή την αίσθηση της προσωπικής τους ταυτότητας μετά τη διάγνωση της νόσου.

«Πέμπτη βράδυ στην Πανεπιστημίου, κάτι έντονο φούξια τραβάει το βλέμμα σου. Πλησιάζεις στη βιτρίνα. Διαβάζεις. Ονειρεύεσαι. Παλεύεις. Προχωράς.

Καρκίνος του μαστού.
Σκέφτεσαι πως η ικανότητά σου να παθιάζεσαι, να κλαις, να βρίσκεις λύσεις, αυτή η ίδια είναι και η δύναμή σου να υπερβείς ό,τι σε φθείρει. Η δύναμή σου είσαι εσύ!

Είμαστε πολύ δυνατές οι γυναίκες! Ζήσε, λοιπόν, αυτό που είσαι. Βάλε το πιο ωραίο σου φόρεμα. Γέλα. Δούλεψε. Ερωτεύσου. Βρες μέσα σου και μοιράσου με τις γυναίκες γύρω σου αυτό που είσαι: Είσαι γυναίκα είσαι δύναμη!»

Η βιτρίνα στο Attica θα παραμείνει ως τις 14 Νοεμβρίου.

Σχετικά με την καμπάνια «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»
Το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», προσεγγίζει την γυναίκα ασθενή με ολιστικό τρόπο και της παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία τα οποία θα τη βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της.
Πρόκειται για μια σειρά δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που έχουν στόχο την στήριξη και την συναισθηματικής ενδυνάμωσή της γυναίκας ασθενούς.

Έως τις 12 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν πέντε διαδοχικοί κύκλοι δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου, καθώς και τους φροντιστές τους. Κάθε κύκλος σεμιναρίων προσεγγίζει δημιουργικά μια διαφορετική πτυχή της γυναικείας φύσης και της θηλυκότητας: την ψυχολογία, την εξωτερική εμφάνιση, την διατροφή και την φυσική κατάσταση. Μέσω του προγράμματος κάθε συμμετέχουσα θα έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει τον εαυτό της και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της, ανακτώντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή της.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων-Παθολόγων Ελλάδας και υλοποιείται σε συνεργασία με τους συλλόγους ασθενών «Αγκαλιάζω», «Άλμα Ζωής» και «Κ.Ε.Φ.Ι.».

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *