Συνθήκες υγιεινής στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων

Συνθήκες υγιεινής στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων

27/08/2015                                                  11:40

 

Σε καθημερινή βάση και με άμεση προσωπική παρουσία ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., καθηγητής Χειρουργικής  κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, παρακολουθεί  τη διαβίωση των μεταναστών και τις συνθήκες υγιεινής στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα.

Ο κ. Γιαννόπουλος έχει προσωπική επαφή με τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες και ενημερώνεται από “πρώτο χέρι” για τις ανάγκες, αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν σε μια προσπάθεια να δίνονται άμεσα λύσεις, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και η παρουσία του εκεί, ήδη έχει δώσει αποτελέσματα.

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. υποστηρίζει με επιστημονικό και υποστηρικτικό προσωπικό το Κέντρο, ενώ έχει θέσει σε εφαρμογή όλα του τα πρωτόκολλα, στις εγκαταστάσεις και τη λειτουργία τους,  για την προστασία της υγείας των προσφύγων.

Η ίδια υποστήριξη παρέχεται από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και σε άλλα Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης, τα οποία έχουν καλυφθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Οργανισμού σε ημερήσια βάση καθώς και Κινητές  Μονάδες.

 

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *