ΚΕΕΛΠΝΟ: 23 χρόνια λειτουργίας, οι προκλήσεις του αύριο και το μείζον ζήτημα του προσφυγικού

ΚΕΕΛΠΝΟ: 23 χρόνια λειτουργίας, οι προκλήσεις του αύριο και το μείζον ζήτημα του προσφυγικού

20/11/2015                                                                              19.15

 

 

Η σημαντική συμβολή του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. διαχρονικά στη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας αναδείχθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 στο αμφιθέατρο του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. με θέμα τα 23 χρόνια λειτουργίας του Οργανισμού, τις προκλήσεις του αύριο και το μείζον ζήτημα του προσφυγικού.

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στην ομιλία του επισήμανε τις δραματικές ομοιότητες που παρουσιάζουν τα προσφυγικά ρεύματα στην Ελλάδα, τόσο την περίοδο 1914-1922 όσο και στις μέρες μας, τις οποίες μάλιστα αδιάψευστοι μάρτυρες ήταν και σχετικές φωτογραφίες.
Ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε με νόημα ότι η ελληνική ψυχή ανταποκρινόμενη στη διαχρονική ευαισθησία, όπως τότε έτσι και σήμερα με έμπρακτο τρόπο αναδεικνύει την ανθρωπιά της. Πτυχή αυτού του μεγαλείου -πρόσθεσε- αποτελεί και η απόφαση αναδοχής του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για πέντε (5) ορφανά προσφυγόπουλα.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης τιμήθηκαν για τη σημαντική συμβολή τους στην ίδρυση και λειτουργία του Οργανισμού πρώην Υπουργοί και Πρόεδροι του φορέα.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.