Προκήρυξη 400 θέσεων νοσηλευτών και 100 θέσεων ιατρών

Προκήρυξη 400 θέσεων νοσηλευτών και 100 θέσεων ιατρών

8/1/2016                                                                                                          16.00

 

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, σήμερα, Παρασκευή 8/1/2016 της απόφαση του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) για την προκήρυξη 400 θέσεων νοσηλευτών και 100 ιατρών, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) και τις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στα δημόσια νοσοκομεία, ανακοινώνει την ετοιμότητά του, να διεκπεραιώσει τάχιστα τη διαδικασία της προκήρυξης-πρόσληψης, προκειμένου να στελεχωθούν οι μονάδες με το απαραίτητο προσωπικό.

Ο Οργανισμός αναλαμβάνει ως υποχρέωση την υπογραφή συμβάσεων εργασίας και την άμεση τοποθέτηση του προσωπικού εντός του Φεβρουαρίου, ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο να διασφαλιστεί η σημερινή λειτουργία των κλινών ΜΕΘ και αφετέρου να αυξηθούν οι διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ ειδικά στο λεκανοπέδιο της Αττικής όπου παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *