Χρηματοδότηση των κέντρων αναφοράς γρίπης από το Κ.Ε.ΕΛ.Π.ΝΟ

Χρηματοδότηση των κέντρων αναφοράς γρίπης από το Κ.Ε.ΕΛ.Π.ΝΟ

25/1/2016                                                                                                                   9.30

 

Το ΔΣ του Κ.Ε.ΕΛ.Π.ΝΟ με εισήγηση του Προέδρου του, Καθηγητή Χειρουργικής, κ Αθανασίου Γιαννόπουλου, αποφάσισε τη χρηματοδότηση των διαπιστευμένων Κέντρων Αναφοράς στη χώρα, με γνώμονα τη συνεχή και απρόσκοπτη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και της προστασίας των πολιτών αλλά και του επιστημονικού προσωπικού.

Σύμφωνα με την απόφαση
1) Εγκρίνεται η υπογραφή Σύμβασης Συνεργασίας, στo πλαίσιo της εργαστηριακής επιτήρησης της Γρίπης για την περίοδο 2015-2016, με το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης Νότιας Ελλάδας, για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους, αρχής γενομένης από την 1/1/2016, με Υπεύθυνο τον κο Ανδρέα Μεντή.

1α)Εγκρίνεται η καταβολή του συνολικού ποσού των δέκα πέντε χιλιάδων ευρώ (15.000,00€) στο Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης Νότιας Ελλάδας, για την εργαστηριακή διάγνωση των περιστατικών Γρίπης των νοσηλευόμενων στα Νοσοκομεία.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *