ΚΕΕΛΠΝΟ και οικονομική κρίση

ΚΕΕΛΠΝΟ και οικονομική κρίση

 

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας καθώς και με άλλους φορείς, καλείται να προασπίσει την προστασία, την πρόληψη αλλά και την προαγωγή της δημόσιας υγείας σε μια πραγματικά δύσκολη για τη χώρα μας συγκυρία. Σήμερα, θα εξετάσουμε τα κυριότερα ζητήματα που άπτονται της υγείας στην Ελλάδα, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη, ο κύριος Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.