Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)

Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)

 

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων λειτουργεί από το 1992 και έχει ως κύριο στόχο του την προστασία της Δημόσιας Υγείας μέσω της ενημέρωσης αλλά και της χάραξης εθνικής στρατηγικής για την πρόληψη της μετάδοσης νοσημάτων. Το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι επίσης υπεύθυνο για την αντιμετώπιση των έκτακτων κινδύνων της Δημόσιας Υγείας, την υποστήριξη ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, τη λειτουργία Μονάδων Ειδικών Λοιμώξεων σε Νοσοκομεία όλης τη χώρας αλλά και την παροχή επιστημονικής υποστήριξης και ενθάρρυνσης ερευνητικών προγραμμάτων που σχετίζονται με τη Δημόσια Υγεία.

Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη, ο κύριος Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *