Σύγχρονη αντιμετώπιση της κήλης / Η ρομποτική χειρουργική στην ουρολογία

Σύγχρονη αντιμετώπιση της κήλης / Η ρομποτική χειρουργική στην ουρολογία

Η κήλη είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί και τους άντρες και τις γυναίκες. Από τη στιγμή που ο ασθενής θα εντοπίσει το πρόβλημα, πρέπει και οφείλει να το αντιμετωπίσει άμεσα, ώστε να αποφύγει τις βαριές επιπλοκές που μπορεί να δημιουργήσει η ύπαρξη της κήλης αν δεν θεραπευτεί. Σήμερα η επιστήμη με νέες θεραπευτικές μεθόδους δίνει λύση άμεσα, ανώδυνα και με ασφάλεια στο πρόβλημα.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει φέρει επανάσταση και στον τομέα της υγείας. Η ρομποτική χειρουργική, δηλ. η χειρουργική με τη χρήση ρομπότ, λόγω των μοναδικών πλεονεκτημάτων της, βρίσκει εφαρμογή σε πολλές ειδικότητες της χειρουργικής, με την ουρολογία να αποτελεί το κύριο πεδίο εφαρμογών της παγκοσμίως.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.