Το ΙΙΒΕΑΑ τιμά τις κυρίες Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Ευγενία Θεοχάρη για το φιλανθρωπικό έργο τους

Το ΙΙΒΕΑΑ τιμά τις κυρίες Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Ευγενία Θεοχάρη για το φιλανθρωπικό έργο τους

18/2/2016                                                                                                       16.50

 

Ο Πρόεδρος κ. Γρηγόριος Σκαλκέας και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 διοργάνωσαν ειδική εκδήλωση προς τιμήν των «Φίλων Του Ιδρύματος», παρουσία της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ευχαριστήσει τους «Φίλους του Ιδρύματος», τον Πρόεδρο κ. Σίμο Παληό και τα μέλη του ΔΣ οι οποίοι κατά την δύσκολη περίοδο αυτή παραμένουν έμπρακτοι αρωγοί και συμπαραστάτες, στο ερευνητικό έργο του Ιδρύματος, και να τιμήσει την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, γνωστή διεθνώς για το τεράστιο ανθρωπιστικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της και την κυρία Ευγενία Θεοχάρη, για το φιλανθρωπικό έργο της αλλά και την μεγάλη οικονομική βοήθεια που προσφέρει στο IIBEAA.

Μετά από τον σύντομο χαιρετισμό του Καθηγητή – Ακαδημαϊκού, Πρόεδρου του ΙΙΒΕΑΑ κ. Γρηγόριου Δ. Σκαλκέα ακολούθησε Μουσικό Πρόγραμμα από την Παιδική – Νεανική Χορωδία Rosarte και τη Μαέστρο Ρόζη Μαστροσάββα.

Στην συνέχεια, στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του ΙΙΒΕΑΑ παρουσίασε το έργο και την προσφορά των τιμωμένων κυριών, κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη και Ευγενίας Θεοχάρη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των εριτίμων κυριών Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και Ευγενίας Θεοχάρη. Ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος επέδωσε τα βραβεία στις τιμώμενες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, πλήθος κόσμου από την Ακαδημαϊκή, Επιστημονική και Επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι της πολιτείας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Παιδείας κ. Ν. Φίλης ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Α. Γεωργιάδης, ο Προέδρος Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης, ο Προέδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αθανάσιος Βαλτινός, ο υφυπουργός παιδείας κ. Πελεγρίνης Θεοδόσης, ο Προέδρος ΣτΕ κ. Νικόλαος Σακελλαρίου, ο κ. Τελλίδης Βασίλης Α/ΓΕΣ και ο κ. Γιακουμάκης Ευάγγελος Α/ΓΕΝ, ο κ. Αποστολάκης Ευάγγελος Α/ΓΓΕΘΑ, ο κ. Βαΐτσης Χρήστος Α/ΓΕΑ και ο κ. Τσιάρας Κων/νος Βουλευτής Καρδίτσας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.