Τιμητική Διάκριση στη ΒΙΑΝΕΞ από την «Ελπίδα»

Τιμητική Διάκριση στη ΒΙΑΝΕΞ από την «Ελπίδα»

29/1/2016                                                                                                      9.20

 

Την Τετάρτη 20/1/2016 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», παρουσία της προέδρου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, κας Μαριάννας Βαρδινογιάννης και του αντιπροέδρου και αν. διευθύνοντος Συμβούλου της ΒΙΑΝΕΞ κου Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κα Μ. Βαρδινογιάννη απένειμε την Τιμητική Πλακέτα της «Ελπίδας» στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο, ως έκφραση αναγνώρισης της συμβολής του στο έργο του Συλλόγου.

Από την πλευρά του ο κ. Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του πατέρα του και προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, κ. Παύλου Γιαννακόπουλου, να υπάρξει προσφορά φαρμάκων αξίας 100.000 ευρώ για την «Ελπίδα», ενισχύοντας περαιτέρω την υποστήριξη στο θεραπευτικό της έργο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε:
«Η μεγαλύτερη τιμή, τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για την οικογένειά μου, είναι η δυνατότητα που μας δίνετε, να συμβάλλουμε έστω και με ένα μικρό λιθαράκι, στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελείτε ακούραστα, για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Θα είμαστε πάντοτε αρωγοί στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου. Στην έμπρακτη στήριξη των μικρών ασθενών και των οικογενειών τους, μέσα από τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων, τον ξενώνα της “Ελπίδας” και τις υπόλοιπες δράσεις σας. Στη διέξοδο που τους προσφέρει η “Ελπίδα”, όταν όλοι οι άλλοι δρόμοι για τη ζωή φαίνονται κλειστοί».

Η BIANEΞ, η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρία στην Ελλάδα βρίσκεται πάντα κοντά στον Άνθρωπο, στηρίζοντας ενεργά Ενώσεις, Οργανισμούς και Κοινωφελή Ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας και συνεισφέροντας εμπράκτως στην ελληνική κοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *