Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου με τον καρδιοχειρουργό κ. Καλαγκό

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου με τον καρδιοχειρουργό κ. Καλαγκό

2/2/2016                                                                                                       11.35

 

Ο βραβευθής με το Ανθρωπιστικό Βραβείο των Prix Galien Greece 2015, Pro Bono Humanum, Δρ. Αυξέντιος Καλαγκός και Διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης συναντήθηκε στις 27.01.16 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δέχθηκε τον διαπρεπή καρδιοχειρουργό, ιδρυτή του διεθνούς ιδρύματος «Coeurs Pour Tous» και τον συνεχάρη για το ανθρωπιστικό του έργο, -έχει χειρουργήσει δωρεάν 15.000 άπορα παιδιά ανά τον κόσμο, με μοναδική ανταμοιβή του το χαμόγελο αυτών των παιδιών.

Τα Prix Galien Greece εκφράζουν για άλλη μια φορά το θαυμασμό και την εκτίμησή τους στην προσωπικότητα του Δρ. Αυξέντιου Καλαγκού και την τιμή που μας απέδωσε δεχόμενος τη βράβευσή του.

Τα επόμενα Prix Galien Greece θα γίνουν στις αρχές του 2017 στην Αθήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες www.prixgalien.gr.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *