Η εκπομπή μας

Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… «αστραπή» υγείας, με σκοπό να περνάει µηνύµατα και πληροφορίες υποσυνείδητα, γρήγορα και κατατοπιστικά. Με την πεποίθηση «οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ» να κυριαρχεί, ο τηλεθεατής στα 10 λεπτά που διαρκεί η ενημέρωσή του, δεν κουράζεται και δεν προλαβαίνει να… φοβηθεί από τυχόν ορυμαγδό περιττών πληροφοριών. Με κορυφαίους επιστήμονες, προσεγγίζουμε κάθε φορά ένα πολύ συγκεκριμένο θέµα,ενός μόνο τοµέα, παρέχοντας τις βασικότερες πληροφορίες στους τηλεθεατές.

Ο τίτλος «Έρρωσο» έχει καταχωρηθεί στην αποκλειστική δικαιοδοσία της «LAZEL LTD» από το 2009 για την κυκλοφορία του ομώνυμου ενθέτου στην εφημερίδα «Έθνος» του Σαββάτου (90.000 τεύχη τιράζ) και εν συνεχεία για την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Η εκπομπή τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Η εταιρεία «LAZEL LTD» πέραν της δραστηριότητάς της στο χώρο του Ιατρικού Τουρισμού (Costa Navarino, Μεσόγειος, δραστηριοποιείται και στο πεδίο παροχής πληροφοριών στο χώρο της υγείας, ενώ τα στελέχη της διαθέτουν βαθειά επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και σφαιρική γνώση του συγκεκριμένου χώρου.

Την επιμέλεια και οργάνωση-παραγωγή της εκπομπής αυτής έχει ο Μάνος Βελάνης, ο οποίος μετά από 26 έτη εμπειρίας στο χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών υπογράφει μια παραγωγή στοχευμένη και καινοτόμα στο χώρο των ενημερωτικών εκπομπών, χτίζοντας παράλληλα και το αντίστοιχο site, erroso.gr.

Παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Έρρωσο… να είσαι γερός» είναι η ∆ιδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Έλενα Λαζαρίδη.