Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών για τη μέτρηση LDL χοληστερόλης

Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών για τη μέτρηση LDL χοληστερόλης

20/10/2015                                                  12.15

 

Πανελλήνιο Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών, κυρίως των οικονομικά ασθενέστερων, για τη μέτρηση  LDL χοληστερόλης, διενεργεί από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο 2015 η εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ.

Το πρόγραμμα με τίτλο «Εμείς και εσείς μετράμε …την LDL», το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου, θα συμπεριλάβει 15.000 μετρήσεις LDL χοληστερόλης σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας τη δυνατότητα στον πληθυσμό και ειδικά στις ευάλωτες κοινωνικά-οικονομικά ομάδες με τις εντονότερες επιπτώσεις από την οικονομική κρίση να μετρήσουν δωρεάν την «κακή» LDL χοληστερόλη τους, το σημαντικότερο λιπιδαιμικό παράγοντα καρδιαγγειακού κινδύνου. Κάθε ιατρός που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (Ε.Ε.ΛΙ.Α.) (www.eelia.gr), θα παραλαμβάνει τουλάχιστον 10 κουπόνια μέτρησης LDL από την εταιρεία AID PLUS CARE, “APC”, η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του προγράμματος.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.