Ενίσχυση της Εθνικής Πρωτοβουλίας Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού

Ενίσχυση της Εθνικής Πρωτοβουλίας Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού

11/12/2015                                                                                               10.00

 

Το Clinofar στηρίζει το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, με άμεσο στόχο την Ενίσχυση της Εθνικής Πρωτοβουλίας Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των θηλαζουσών μητέρων και της ενημέρωσης των Επαγγελματιών Υγείας το Clinofar στηρίζει τη πανελλαδική γραμμή επικοινωνίας 10525 που έχει θέσει σε λειτουργία το «Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού», με στόχο να προσφέρει σωστή και υπεύθυνη πληροφόρηση στις νέες μητέρες για το θηλασμό.

Η λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής αποτελεί μία βασική δράση του προγράμματος της «Αλκυόνης» που υλοποιεί το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, θέλοντας να αυξηθεί το ποσοστό του Μητρικού Θηλασμού, αλλά και η διάρκειά του στην Ελλάδα.

Η πανελλαδική γραμμή επικοινωνίας 10525 στελεχώνεται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, μαίες και παιδιάτρους.

Η γραμμή λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 – 14:00 και οι κλήσεις είναι εμπιστευτικές.
Σχετικά με το Clinofar
Η σειρά Clinofar αποτελεί μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που φροντίζει, με απόλυτα φυσικό τρόπο, για την καθημερινή υγιεινή της μύτης, των ματιών και των αυτιών σε βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες. H σύνθεσή του φυσιολογικού ορού που περιέχεται στα προϊόντα είναι απόλυτα ασφαλής για μακροχρόνια χρήση, καθώς δεν περιέχει συντηρητικά και χημικά.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.