Τακτικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού

Τακτικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού

27/10/2015                                                      21.30

 

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού η  Ευρωκλινική Παίδων δημιουργεί νέο Τακτικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού.

Στο Τακτικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, διεθνώς πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας, θα συμβουλεύει τις νέες μητέρες για όλα τα θέματα που αφορούν στο θηλασμό αλλά και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αυτόν.

Επιπλέον την εβδομάδα 1- 7 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια με ομιλήτρια την Παιδίατρο – Αναπτυξιολόγο, συνεργάτη της Ευρωκλινικής Παίδων κ. Κάτια Σοφιανού, διεθνώς πιστοποιημένη σύμβουλο γαλουχίας IBCLC.

Στα σεμινάρια θα γίνει αναφορά στα οφέλη από τον μητρικό θηλασμό, θα δοθούν συμβουλές, θα γίνει πρακτική επίδειξη καθώς και προβολή σύντομου βίντεο παρουσίασης αλλά και θα δοθεί η δυνατότητα για την απάντηση ερωτημάτων που θα τεθούν από τους μέλλοντες γονείς.

Για συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 8691900 & 210 8691901 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ευρωκλινικής http://www.euroclinic.gr/seminario-thilasmou/ καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/euroclinicgroup.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.